Nieuwe website online

Met enige trots kunnen we melden dat sinds vandaag onze nieuwe website online is! Naast een mooiere ‘look’ zijn er ook enkele technische verbeteringen doorgevoerd, waardoor de website sneller, overzichtelijker en prettiger werkt, ook op mobiele apparaten.

Een andere verandering is dat we de afhaaltijden en de groenten die uitgeleverd worden vanaf nu niet meer via de nieuwsbrief zullen communiceren, maar dat onze leden deze op de website kunnen raadplegen. Dat neemt bij ons een behoorlijke werklast en tijdsdruk weg die komt kijken bij een wekelijkse nieuwsbrief.

Tenslotte is de pagina van de Veldtkeuken sterk verbeterd, waardoor het zoeken (en vinden!) van recepten veel gemakkelijker is geworden. Alle recepten uit het verleden staan erop en er komen nog wekelijks recepten bij. Ook selecteert de Veldkeuken iedere week enkele ‘Recepten van de Week’ die passen bij de groente die deze week wordt uitgeleverd, zodat je niet lang hoeft te zoeken.

© 2024 Harteveldt - Privacy Verklaring - Website ontwikkeling door MovaWorks 
crossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram