info@harteveldt.nl
Volg ons op social media

DISTRIBUTIE

De uitlevering (distributie) van de groenten vindt altijd plaats op zaterdag. Omdat op dit moment nog geen mogelijkheid bestaat om de distributie te doen op ons eigen terrein vindt dit voorlopig plaats op de markt in Munstergeleen. Hier is parkeergelegenheid, maar die is beperkt, dus we vragen jullie om zoveel mogelijk met de fiets of te voet te komen. Als je toch met de auto komt, parkeer dan op het Raadhuisplein (Markt) of de parkeerplaats aan de Absbroekstraat. Parkeer alleen bij de Plus als je daar ook je boodschappen gaat doen. Om de drukte een beetje te spreiden splitsen we de groep telkens in drieën. Hieronder kun je zien op welke tijdstip je aan de beurt bent en welke groente zal worden geleverd.

Distributieschema

Onze groente wordt per groep uitgeleverd. Kijk hieronder hoe laat jij jouw groente kan komen ophalen.
Kijk voor het laatste nieuws op www.harteveldt.nl/nieuws
Datum Groep 1 Tijd groep 1 Groep 2 Tijd groep 2 Groep 3 Tijd groep 3

Wat

Zaterdag 4 mei?:
Van het land:

Waar

Vooralsnog: Raadhuisplein Munstergeleen

Vanaf mei 2024: Harteveldt-perceel, Janskamperpad, Geleen (tegenover het Zuyderland ziekenhuis)

Onthouden

Lidnummer en aantal monden dat je afneemt.

Hoeveel

Kijk op de bordjes bij de kraam.

Meenemen

Grote tassen of kratten!

Team

Wij hebben een enthousiast team van bijna 30 leden, die mee helpen bij de distributie. Middels een overzichtelijke planning is voor het hele team duidelijk wie wanneer op de markt staat. Wekelijks is er een team van 6 distributieleden die helpen van opbouw tot opruimen. Er heerst een leuke sfeer en iedereen staat met plezier op de markt.

Stevig aanpakken is het wel, vooral als er veel groenten gewogen moeten worden.

Wij zijn nog op zoek naar leden die leden willen helpen bij de distributie.

Lijkt het je ook leuk om af en toe een zaterdagochtend te komen helpen, meld je dan aan via distributie@harteveldt.nl.

Uitlevering

Wekelijks komt er een diversiteit aan groenten van het land, al dan niet aangevuld met ingekochte biologische groenten of fruit. De aankondiging van de wekelijkse uitlevering wordt op donderdag op de website geplaatst. De exacte hoeveelheden staan op zaterdagmorgen op de bordjes bij de groente. 

Onze inkoop groenten komt o.a. van biologische tuinderij ‘de Waog’ en 'Boerderie Bewust'. Voor de inkoop van biologisch fruit zijn we nog in gesprek met verschillende leveranciers.

De uitlevering is verdeeld over 3 groepen en 3 tijdstippen en rouleert wekelijks. In het distributieschema hierboven wordt aangegeven welke groep in welk tijdvak aan de beurt is.

Afhalen

Elk lid is wekelijks verantwoordelijk voor het afhalen van zijn/haar pakket.

Kun je het pakket niet zelf komen afhalen, draag je zelf zorg voor vervanging. Stuur een mail naar de distributie, zet hierin je naam, lidnummer en de naam van de persoon die je groenten komt ophalen.

Mail naar: distributie@harteveldt.nl

Of maak gebruik van onderstaand formulier en klik op verzenden.

Melding afhaal door derden

We horen graag wanneer u uw groenten door derden laat afhalen.
Melding afhaal door derden
© 2024 Harteveldt - Privacy Verklaring - Website ontwikkeling door MovaWorks 
crossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram