info@harteveldt.nl
Volg ons op social media

LEDEN

In april 2022 stonden eindelijk alle lichten op groen om van start te gaan met de teelt van lekkere en duurzaam verbouwde groenten en kruiden. Inmiddels zijn al 180 gezinnen lid geworden met in totaal 340 monden. Dit was het maximumaantal monden dat we konden voeden van een oppervlak van bijna 2 hectare. Nieuwe aanmeldingen werden een tijd lang op een wachtlijst gezet.

Vanaf het seizoen 2023 hebben we de beschikking over een derde perceel waarmee het totale oppervlak waarop wij kunnen telen ruim 2,5 hectare beslaat.

We kunnen dus weer een aantal nieuwe leden aannemen!

Algemene Ledenvergadering

Onze laatste algemene ledenvergadering heeft plaatsgevonden op woensdagavond 29 maart 2023 in Geleen. Tijdens deze vergadering presenteerden we o.a. de jaarrekening over 2022 en kwamen onze toekomstplannen aan bod.

In het najaar van 2023 wordt onze volgende ledenvergadering gehouden.

Deelnemen

Woon je in Sittard-Geleen of omgeving? Eet je graag van eigen grond en wil je samen met anderen komen tot een eerlijk en gezond voedselsysteem? Wordt dan lid, door onderstaand formulier in te vullen.
Aanmeldformulier

Teeltplan

Tijdens de eerste Algemene Ledenvergadering (ALV) op 29 maart 2023 is een teeltplan 2023 gepresenteerd. Dit plan is via de onderstaande link te bekijken. Op dit moment hebben we de zekerheid dat we ons teeltgebied met 0,5 hectare kunnen gaan uitbreiden. Dit is echter nog niet meegenomen in het teeltplan. We werken er op dit moment aan om het plan hierop aan te passen.

Teeltplan seizoen 2023
© 2024 Harteveldt - Privacy Verklaring - Website ontwikkeling door MovaWorks 
crossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram