info@harteveldt.nl
Volg ons op social media

LEDEN

In april 2022 stonden eindelijk alle lichten op groen om van start te gaan met de teelt van lekkere en duurzaam verbouwde groenten en kruiden. Inmiddels zijn al 180 gezinnen lid geworden met in totaal 340 monden. Nieuwe aanmeldingen werden een tijdlang op een wachtlijst gezet.

Vanaf het seizoen 2024 hebben we de beschikking over een derde en vierde perceel waarmee de totale oppervlakte waarop wij kunnen telen ongeveer 5 hectare beslaat.

We kunnen dus weer een aantal nieuwe leden aannemen! In het voorjaar van 2024 hebben we een speciale actie voor nieuwe leden:

Nieuwe leden kunnen gebruik maken van een proefperiode van 3 maanden om te ontdekken of Harteveldt bij hen past, voordat ze besluiten om definitief lid te worden.
Je betaalt alleen de maandelijkse contributie van € 26,- per 'mond' en nog geen inlegbedrag.
Na 3 maanden besluit je of je het proeflidmaatschap omzet in een definitief lidmaatschap.

Nieuwe leden die vóór 1 juli 2024 een proeflidmaatschap afsluiten krijgen bovendien de  !
Dat is dus in totaal € 52,- per persoon voor drie maanden lang iedere week (13 keer) een volle krat of tas met lokaal geteelde verse groenten en fruit.

Algemene Ledenvergadering

Onze laatste algemene ledenvergadering heeft plaatsgevonden op woensdagavond 28 maart 2024 in Geleen. Tijdens deze vergadering presenteerden we o.a. de jaarrekening over 2023 en kwamen onze toekomstplannen aan bod.

In het najaar van 2024 wordt onze volgende ledenvergadering gehouden.

Deelnemen

Woon je in Sittard-Geleen of omgeving? Eet je graag van eigen grond en wil je samen met anderen komen tot een eerlijk en gezond voedselsysteem? Wordt dan nu proeflid, door onderstaand formulier in te vullen.
Aanmeldformulier

Teeltplan

Het teeltplan voor seizoen 2024 is via de onderstaande link te bekijken. We hebben dit seizoen 99 stroken met groenten in gebruik op een totaal oppervlak van ongeveer 2,5 hectare Sinds maart 2024 hebben we de zekerheid dat we ons teeltgebied tot 5 hectare kunnen gaan uitbreiden. Deze uitbreiding is nog niet meegenomen in het teeltplan. Toch gaan we een gedeelte van de extra grond in juni alvast in gebruik nemen.

Teeltplan seizoen 2024
© 2024 Harteveldt - Privacy Verklaring - Website ontwikkeling door MovaWorks 
crossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram