info@harteveldt.nl
Volg ons op social media

Geweldige opkomst op 1e Algemene Ledenvergadering Harteveldt!

Meer dan 100 leden waren dinsdagavond aanwezig op onze eerste ALV. In een fijne open sfeer hebben we samen de stand van zaken en onze plannen voor de boerderij besproken.

Groot vertrouwen

Het vertrouwen in de coöperatie en onze boer is duidelijk aanwezig! Na het uitbrengen van de eerste officiële stemmen werd dan ook luid geapplaudisseerd. Er is een nieuwe voorzitter gekozen, de Statuten en het Huishoudelijk Reglement zijn bekrachtigd en de begroting voor 2022 is vastgesteld.

Borrel

Onder het genot van een drankje hebben we achteraf nog uitgebreid kennisgemaakt en nagepraat. Veel leden hebben zich meteen aangemeld voor verschillende werkgroepen en commissies. Keep up the good vibe! We willen Stadslabs Sittard-Geleen heel hartelijk danken voor het beschikbaar stellen van hun mooie ruimte. Ook een speciaal woord van dank aan de Gemeente Sittard-Geleen voor het vertrouwen en de bereidheid om de benodigde percelen aan ons ter beschikking te stellen!

Planten

Inmiddels draait onze boerderij op volle toeren en zijn vandaag, met hulp van enkele leden, de eerste gewassen geplant door boer Glenn. Vandaag gingen verschillende soorten sla, andijvie en bleekselderij de grond in en morgen worden venkel, koolrabi, bloemkool en spruiten geplant! Het lijkt erop dat er zondag wat regen op komst is, dus dan kan de natuur meteen haar werk gaan doen.

© 2024 Harteveldt - Privacy Verklaring - Website ontwikkeling door MovaWorks 
crossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram