info@harteveldt.nl
Visit our Facebook
Visit our Instagram
Visit our LinkedIn
Home
Organisatie
Distributie
Leden
Nieuwsbrieven
ALV
De veldtkeuken
Nieuws
FAQ
Mangold (of snijbiet) met rozijnen en pijnboompitten
2-4
personen
Ingrediënten
1 stronk mangold (snijbiet of paksoi kan ook), in reepjes
handje rozijnen
handje pijnboompitten
1 teentje knoflook, geperst
kneepje citroensap
beetje honing
peper en zout
extra vergine olijfolie
Een eenvoudig en lekker bijgerecht.
Bereidingswijze
Week de rozijnen en pijnboompitten een half uurtje in heet water.
Laat ze uitlekken en bak ze olijfolie tot de pitjes beginnen te kleuren
Voeg de knoflook toe en bak even mee (laat niet te lang bakken, dan wordt knoflook bitter)
Voeg de mangold toe en bak tot het zacht is, maar wel nog bite heeft.
Breng op smaak met peper, zout, citroensap en een beetje honing.
Aangedragen door:
Aniek
©
2025
Harteveldt -
Privacy Verklaring
- Website ontwikkeling door
MovaWorks
group
cross
menu
chevron-down
linkedin
facebook
pinterest
youtube
rss
twitter
instagram
facebook-blank
rss-blank
linkedin-blank
pinterest
youtube
twitter
instagram