Veiligheid

Een ongeluk zit in een klein hoekje. En stiekem liggen er wat mogelijke onveilige situaties op de loer.  We zijn met tractor op het land, we werken met messen en schoffels, we sjouwen met kisten etc. Ook heel leuk allemaal, maar Harteveldt voelt zich wel verantwoordelijk voor de vrijwilligers en willen daarom graag zorgen voor een veilige omgeving.

Voor wandelaars zorgen we voor een opgeruimde omgeving, en we hopen dat zij er met net zoveel aandacht mee omgaan.

Voor ieders veiligheid werken we vanaf dit jaar op het land en bij de distributie met werkschoenen en/of -laarzen en met snijveilige werkhandschoenen. Actieve vrijwilligers kunnen van Harteveldt kosteloos eigen werkschoenen in permanente bruikleen krijgen. Voor leden die incidenteel meewerken zijn veiligheidslaarzen op het land die ze voor de gelegenheid kunnen lenen.

Er wordt gewerkt met gereedschap van Harteveldt en de tuinder bewaakt samen met gespecialiseerde vrijwilligers de kwaliteit van het (hand)gereedschap.

 

© 2024 Harteveldt - Privacy Verklaring - Website ontwikkeling door MovaWorks 
crossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram