info@harteveldt.nl
Volg ons op social media

Schoffel-estafette 4 en 5 mei

Dit weekend (4 en 5 mei): schoffel-estafette!

Het weer heeft de afgelopen tijd niet meegezeten: het is vaak te nat geweest om te planten of te schoffelen. Het onkruid heeft zich daar echter helemaal niks van aangetrokken en is gestaag verder gegroeid. Onze landhulpen hebben jullie hulp dus hard nodig!

Om een inhaalslag te maken en het groeiseizoen (vrijwel) onkruidvrij te  beginnen organiseren we dit weekend een heuse schoffel-estafette!

Vele handen maken licht werk, dus we willen iedereen die kan vragen om aanstaande zaterdag en/of zondag een uurtje of 2 te komen helpen met wieden en schoffelen. Kinderen (onder begeleiding van (groot-)ouders zijn ook welkom.

Gezelligheid vinden we minstens zo belangrijk, dus neem een kan koffie of thee mee en wij zorgen voor wat lekkers. Blijf je rond lunch-/etenstijd, neem dan een lekker broodje mee en klets gezellig bij met andere Harteveldt-ers.

We hebben zelf een tiental schoffels, maar heb je zelf gereedschap, neem dit dan mee, om te voorkomen dat je werkeloos moet toekijken.

Samengevat:

Datum: zaterdag 4 mei en zondag 5 mei

Tijd: tussen 08.00u en 21.00u

Doel 1: een onkruidvrij Harteveldt

Doel 2: gezelligheid!

Meenemen: je eigen gereedschap (indien mogelijk), koffie en/of lunch

Aanmelden: een berichtje per mail zou fijn zijn, zodat we weten op hoeveel hulp we kunnen rekenen

¬© 2024 Harteveldt - Privacy Verklaring - Website ontwikkeling door MovaWorks 
crossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram