Harteveldt verhuist!

Harteveldt verhuist!
Gisteren was de allerlaatste keer dat we op de markt in Munstergeleen uitgeleverd hebben. Vanaf volgende week staan we iedere week op onze nieuwe uitleverlocatie bij het veld. Wat in de zomer van 2022 begon als een tijdelijke oplossing voor een paar weken of maanden is toch 3 jaar lang onze vaste stek geworden. Een plek waar we elkaar wekelijks ontmoetten, onder de beschutting van de bomen een praatje maakten en onze tassen vol laadden met verse groenten die Glenn met de tractor kwam brengen van het land.
Dat is meteen een van de belangrijkste redenen om te verhuizen: de logistiek van alle spullen en groenten op het juiste moment op de juiste plek krijgen vergt veel aandacht en tijd. Aandacht en tijd die we liever aan de groenten en aan elkaar besteden. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze leden een echte binding krijgen met de plek waar onze groenten verbouwd worden. Loop op zaterdag eens een rondje over het veld, zie hoe de plantjes erbij staan en wat er allemaal leeft tussen onze groenten. Pluk wat kruiden in de kruidentuin en raak wellicht geรฏnspireerd om ook eens een keer de handen uit de mouwen en in de aarde te komen steken.
Onze nieuwe locatie heeft (nog) niet de sfeer en uitstraling van onze markt in Munstergeleen, maar we gaan proberen er de komende tijd wat meer gezelligheid in te brengen (voor zover dat mogelijk is op een bouwterrein ๐Ÿ˜‰)
Tot volgende week op onze nieuwe plek!
๐‘๐จ๐ฎ๐ญ๐ž ๐›๐ž๐ฌ๐œ๐ก๐ซ๐ข๐ฃ๐ฏ๐ข๐ง๐ 
Onze nieuwe plek is te bereiken vanaf de Rijksweg, via de weg tegenover de hoofdingang van het ziekenhuis.
Kom zoveel mogelijk te voet of met de fiets. De parkeergelegenheid is beperkt.
Als je toch met de auto komt, rij dan zo ver mogelijk door naar achteren en parkeer alleen in de aangegeven vakken
ยฉ 2024 Harteveldt - Privacy Verklaring - Website ontwikkeling door MovaWorks 
crossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram